SMS poruke za dobro jutro voljenoj osobi, prijatelju, drugu, drugarici

0
75969

Ljubav je najlepše osećanje, i bila ona bratska, majčina, prva ili prava jednako je važna. Ukoliko želite da započnete dan nekim lepim gestom, preporučujemo vam neke od navedenih sms poruka za dobro jutro voljenoj osobi, prijatelju, drugu, drugarici…

SMS poruke za dobro jutro voljenoj osobi, dobro jutro ljubavi

Još zaspao nisam a zora već rudi, čekam da moja duša se probudi. Želim da sam kraj tebe, da ti čuvam san, sve te više volim iz dana u dan. Dobro jutro ljubavi.

Samo kad si sa mnom miran mi je san, sa tobom mi lepše započinje dan. Sedim sama misleći na tebe, o kako bih volela da si pored mene.

Neka ti ovo jutarnje sunce obajsa lice, i nežno dodirne usne medne. Želim da te probudi misao koju ti šaljem da zracima njegovim. VOLIM TE.

Da bi ste osetili punu snagu radosti, morate imati nekoga s kim ćete je podeliti. Želim da radost novog jutra podelim sa tobom. Volim te ljubavi.

Te tvoje oči nemirne zvezde  kroz moje snove neprestano jezde, i moja duša treperi sva, dobro ti jutro želim ja.

dobro jutro sms

SMS poruke za dobro jutro prijatelju, drugu, drugarici…

Ovo je poruka koja dobro želi, za osobu dobru i dobrog prijаtelja iz rаzlogа dobrog u dobro vreme za dobro jutro u dobrom rаspoloženju.

Jer srce prijatelja ne poznaje granice, nema ograničenja, samo beskrajna ljubav i pažnja. Želim ti dobro jutro!

Kao leptiri kad rašire svoja krila da dočekaju dolazak novog dana, mogu i anđeli učiniti isto kako bi te zaštitili od svih zala. Dobro jutro!

Jedan prst koji briše suze posle našeg neuspeha mnogo je važniji od 10 prstiju koji aplaudiraju našoj pobedi! Želim ti dobaro jutro i hvala!

Čovek je bogat onoliko koliko prijatelja ima, ti si najdragoceniji deo mog bogatstva. Dobro jutro dragi ptijatalju!

Najlepše SMS čestitke za rodjendan najboljoj drugarici, prijateljici

dobro jutro sms1

Pogledajte neke od ranije objavljenih SMS poruka za dobro jutro

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime