Odabrao život u krošnji drveta!

0
1184

Da bi čovek mogao da živi gde mu se prohte, mora da u sebi nosi dosta kreativnosti, snalažljivosti, da je rođen kao neko ko može da se snađe u bilo kakvoj situaciji.

Nesvakidašnje rešenje stambenog pitanja Miliji Stojanoviću je prirodna sredina daleko od civilizacije u samom ambijentu prirode, tamo gde je život uvek počinjao. Lokacija je gusta grabova šuma nadomak sela Drešnica u Opštini Blace. Pravi i „konforni“ kutak u krošnji Graba koji brižno čuva sve tajne života čoveka sa drveta.

{youtube}Z5_PF2qihrE{/youtube}

Milija Stojanović, poznatiji u kraju kao čika Mice nekada je živeo u Skoplju u gužvi velegrada, da bi se iz manje poznatih razloga vratio rodnom kraju i za svoj dom odredio grabovu šumu, a gužvu i buku velegrada zamenio cvrkutom ptica i žuborom brze planinske reke.

Ponekad ostvari kontakt sa bližim komšijama, a poput hajduka o Mitrovom danu dođe u rodno selo gde prezimi zimu. Uvek mu je drag gost putnik namernik ili slučajni prolaznik.

Od kad se odmetnuo od civilizacije i modernog načina života, nekih 12 godina, priroda mu ni malo nije narušila zdravlje, čak šta više za svo vreme ni jedanput nije posetio lekara.

(Duhoviti.com)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime