Zašto koristiti kombi prevoz do Slovenije?

0
693

Pretpostavimo da se spremate za put u Sloveniju i da u toj ex YU republici, a sada državi, nikada niste bili. Verovatno ste čuli nebrojeno mnogo priča da je Slovenija veoma lepa zemlja, da je to Švajcarska u malom, planinska zemlja, prelepe prirode… Slušali ste priče i o gurmanskim specijalitetima, ali i o istoriji Slovenije. Možda vas privlači i primorje, jer ova zemlja ima izlaz i na more. Slovenačko more ima uvek prijatnu temperaturu, odnosno, ugodno je za ljude koji ne vole velike vrućine i radije biraju severnije predele za letovanje.

Sada se postavlja pitanje, kako je najbolje stići do Slovenije? Neko će kazati da avio prevoz zaista nema alternativu, a neko drugi, da je to ipak malo luksuznija i skuplja varijanta, za tako kratku relaciju.

Ostali će možda reći da je udobno ići svojim kolima, ali da li ipak želite da vozite tako daleko, i da stignete umorni na odredište, te da vam treba vreme da se odmorite, pre nego što počnete da uživate u zemlji u koju ste pristigli?

Autobus je izbor mnogih, ali to znači da ćete se do Slovenije voziti dosta časova, i da ćete morati pre svega toga, da organizujete taksi uslugu. Dakle, u tačno zakazano vreme, taksi vozilo mora da se pojavi ispred vaših vrata, da biste vi bili na autobuskoj stanici i krenuli na vreme put Slovenije. Ovde ne treba dodatno spominjati da imate kao obavezu da vučete teške prtljage, kofere, i putne torbe, koji su utoliko teži, što duže vremena planirate da provedete u severnoj balkanskoj državi.

Kombi prevoz je odlična alternativa svim ovim varijantama. Zbog čega to kažemo? Pre svega, kombi prevoz funkcioniše po sistemu od vrata do vrata. To bi značilo da u startu, kada naručujete uslugu, ostavljate podatke gde treba da budete pokupljeni, da se tako izrazimo, i smešteni u udobno kombi vozilo. Sa vama zajedno, pakuju se i torbe, koferi i sve što nosite od prtljaga.

Kombi vozila koja obavljaju prevoz do Slovenije su prošla sve tehničke preglede, ispravna su u potpnosti, i nova, što je najvažnije. Osiguravaju vam komfor, u smislu, da možete da uživate u prijatnoj svežini tokom sparnih letnjih dana, zahvaljujući klima uređajima, ili da se ugodno ugrejete, kada putujete a oko vas pada sneg i temperatura je dubokom minusu.

Kod turista je čest problem što kada stignu na odredište, jednostavno ne znaju kako dalje da se snađu. Tada obično opet sledi pozivanje taksija. Međutim, kombi prevoz znači uslugu od vrata do vrata, kao što smo rekli, tako da ćete biti doveženi do mesta koje je ujedno i vaša krajnja destinacija. Nema lutanja, vucaranja torbi i kofera, trošenja energije i snage…

Kombi prevoz putnika do Slovenije postaje, iz svih navedenih razloga, sve popularniji. Prevoz putnika do Slovenije je na ovaj način znatno olakšan, pa ne čudi da postaje izbor sve većeg broja putnika.

Zbog poslovnih obaveza, prevoz putnika do Ljubljane se sve više traži, kao i kombi prevoz do Maribora. Neko putuje radi uživanja i turizma, neko drugi završava poslovne zadatke…  Koji god vaš povod je da odete do Slovenije, izbor kombi vozila je prava odluka.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime