Šta pokloniti tati za rođendan?

0
1320

Naš stub, oslonac i najbolji prijatelj u životu, rečju – tata

Tate su uglavnom onaj deo porodice koji neće pokazati uzbuđenost u vezi svog rođendana, ali rođendani su ionako dani kada slavimo to što se rodila nama bitna osoba! Zbog toga i želimo da za njega odaberemo poklon koji će ga usrećiti ili koji će mu koristiti! 

Po pravilu, muškarci su obično komplikovaniji kada je odabir poklona u pitanju, ali to ne znači i da je nemoguće napraviti poklon koji će ga oduševiti, čak i onda kada to ne ume baš najbolje da pokaže! Zbog toga, u nastavku teksta, nudimo nekoliko proverenih ideja za rođendanski poklon tati!

#1 Slatki poklon za tatu – ko ne voli kvalitetan dezert?

Vaš tata je gurman? Sladokusac?

Spisak obaveznih stvari za svaki rođendan sastoji se od sledećih stavki:

  • Dragih ljudi
  • Poklona za rođendan
  • Rođendanske torte

Zbog toga vam predlažemo da slatki poklon za tatu u vidu rođendanske torte, ove godine učinite posebnim! Predlažemo vam da tatu oduševite savršeno zabavnom i kremastom tortom iznenađenja sa čekićem! Hrskava kora koja se razbija čekićem postao je trend svuda u svetu, a od skora je dostupan i kod nas!

Na hrskavoj kori od čokolade, može biti ispisana autentična poruka sa posvetom, a njenim slamanjem dolazi se do najfinijeg fila, čokoladica i mešavini voća! Samo razbijanje torte predstavlja savršeno zabavni trenutak, tako da smo sigurni da će se i tata obradovati u procesu dolaska do najslađeg dela!

Tata je na dijeti?

Čest slučaj, ali dobra vest je da ovo ne mora biti razlog da odustanete od specijalnog rođendanskog iznenađenja! Postoji i sirova verzija ovih torti, koje su izrađene od potpuno zdravih sastojaka kao što su urme, bademi, kokos, lešnik i sojino mleko, pa je pogodna i za doba posta i osobe osetljive na laktozu! 

#2 Poklon u skladu sa interesovanjima – olakšajte tati bavljenjem hobija

Torta je obavezni element svakog rođendana, a ovako atraktivna, može biti i poklon za sebe, ili dodatak poklonu! Ukoliko želite da podignete poklon na viši nivo, predlažemo da se zapitate – šta je to što tata voli da radi u svoje slobodno vreme? 

Da li najviše voli da provede nedelju ujutru na pecanju na obližnjem jezeru? Ili odigra dobru partiju šaha sa svojim prijateljima? Tata je sportski tip koji prati i igra fudbal? Sve su ovo odlične podloge za kreiranje savršenog poklona za tatu! 

Vaš tata će sigurno biti oduševljen ukoliko mu kupite poklon takav da mu može olakšati hobi, ili jednostavno pružiti nezaboravno iskustvo i poseban užitak dok se bavi svojim interesovanjem, koji ga čine pozitivnijim i opuštenijim. Pa će tako kvalitetan šah izrađen od finog drveta ili moderan štap za pecanje sa specijalnim performansama sigurno izazvati ovacije kod njega!

Druga opcija je posvetiti se darivanju iskustva – karte za utakmicu omiljenog kluba sa decom, fantastičan su poklon, koji će sigurno raznežiti vašeg tatu, a usput mu poručiti da vam je stalo da provodite svoje vreme sa njim, te kreirati idealnu priliku da provedete više vremena zajedno!

#3 Edukativni pokloni – čovek se uči dok je živ 

Da li ste primetili da vaš tata ima specijalni talenat kojim se nikada nije bavio?

Npr. uvek kada ste išli zajedno na more sa svojom porodicom, baš tata pravi najbolje fotografije! Slučajnost? A možda je i prirodni, nikada otkriveni talenat! Moguće je da je oduvek imao talenat za kuvanje, ili čak voli da kuva, ali nikada nije imao priliku i da se posveti tome.

A možda je i oduvek želeo da nauči da pravi pivo u kućnim uslovima, ili bude somalijer! Vašim poklonom mu možete omogućiti da se bavi svojim skrivenim talentima i nauči veštine koje je oduvek želeo da zna, ali za koje možda nikada nije imao vremena, ili je smatrao da je potrebno ulagati novac negde drugde! 

Na ovaj način, obezbedićete vašem tati novi hobi ili znanja koja je oduvek želeo da ima, a usput i obezbediti mogućnost da kvalitetno provede svoje slobodno vreme! Nema sumnje da će uz odgovarajuću rođendansku čestitku ili kreativnu poruku bilo koj od poklona sa liste izmamiti osmeh sa lica i raznežiti jednu od najbitnijih osoba u vašem životu – vašeg tatu!

Zbog toga, ne časite ni časa, već krenite u potragu za savrešenim poklonom koji će vaš otac pamtiti još dugo, i spremno zakoračiti u novu godinu svog ispunjenog života!

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime