Ljubavne poruke za devojku, dečka (Najlepši ljubavni SMS stihovi)

3
193721

Paulo Koeljo je napisao „Ljubav nas može dovesti u pakao ili u raj, ali uvek nas nekuda odvede. Treba je prihvatiti jer je ona hrana našega postojanja.“. Bez ljubavi nema života, nema radosti i sreće, bez ljubavi nema ničega, i zato volite i ne stidite si da to pokažete. Pred vama su ljubavne poruke ispirisane ljubavlju, kao najvrednijom božanskom vrlinom. Obradujte devojku ili dečka ljubavnom porukicom ili stihom.

Ljubavne poruke za devojku ili dečka

Za ono što osećam prema tebi, nisu potrebne reči bez broja, treba mi samo srce ko kuća, da u njega stane sva ljubav moja. U njega da staneš i ti i pogled tvoj sneni, da zauvek ostaneš samnom, kraj mene i u meni.

Ponovo gledam gore, kako se zvezdice  male i sjajne  sa beskrajnom tamom bore. I bezbroj  zvezda  nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja.

Dva poslednja daha ja bih tebi dala, jednim da te poljubim, drugim da ti kažem volim te i hvala.

ljubane sms 2016 2 min

Sve ono najčistije što u srcu čuvam, što nisam hteo ni sa kim da delim,
čuvao sam dugo dok te nisam sreo, volim te srećo svojim bićem celim.

U očima tvojim vidim zvezda sjaj, na usnama mednim tvojim, dotako sam raj. To što sam te sreo, to je pravo čudo, pogledao jednom, zavoleo ludo. Što me činiš srećnim beskrajno ti hvala, voleću te zauvek, srećo moja mala.

ljubane sms 2016 min

Znao sam već posle našeg prvog poljupca da ću odbiti da poljubim bilo koju drugu i da će mi se taj poljubac zauvek urezati u dušu.

I nemoj slučajno da kažeš da sam te zaboravio i da mi muškarci zaboravljamo lakše i pre od žena. Volim samo tebe. Tako je oduvek bilo, i zauvek će tako biti. 

Volim svaki deo tvog bića, kao da je oduvek pripadao mom, kao da je deo mene. I u bolu i patnji, voleću te jednako.

I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim ni mene da vide. Jedino što želim si ti.

Ja te Volim. Ti si razlog, nada i san, sve što sam poželela. I bez obzira na to šta će se u budućnosti dogoditi, svaki dan proveden sa tobom za mene je najbolji dan u životu. Zauvek tvoja.

Nadamo se da su vam se dopale naše ljubavne porukice, želimo vam puno sreće u ljubavi. Pogledajte i stranicu Ljubavne sms poruke na kojoj možete pronaći još mnogo lepih i zanimljivih poruka.

ljubane sms 2016 1 min

loading...
loading...

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime