Wellness odmor u Srbiji: Gde provesti rajske trenutke?

0
3325

Koliko odmor u prijatnom ambijentu može da bude koristan za naše telo i um, znaju oni koji su sebi nekada priuštilii wellness odmor. Pokazano je kako trenuci provedeni u wellness i spa centru pozitivno utiču na naše raspoloženje, zdravlje i opšte stanje dobrobiti za organizam.  U wellness centrima možemo uživati u masažama, parnim kupatilima, tepidarijumu, slanim sobama, fitness centru i teratanama. A, sve to možemo sami, sa partnerom ili porodicom i prijateljima. Kako biste se lakše odlučili gde možete provesti najbolji wellness odmor u Srbiji, krenite sa nama. Vodimo vas kroz destinacije na kojima možete provesti svoj rajski odmor.

Velnes odmor u Vrnjačka Banji

Vrnjačka Banja je jedno od najposećenijih destinacija za odmor u Srbiji, a njihov izbor wellness i spa centara zaista je bogat. Vrnjačka Banja je poznata je po 4 izvora lekovite mineralne vode koji pozitivno utiču na naše zdravlje. Za vas smo izdvojili nekoliko mesta na kojima možete provesti rajske trenutke sa prijateljima, partnerom ili kompletnom porodicom.

Solaris Resorts

Solaris Resorts je mesto koje pored usluga masaža, bazena i sauna nudi posebana spa opuštanja uz finsku i rusku saunu, parno kupatilo, tuševe sa efektom tropske kiše i hladne sobe. Zajedničke masaže i romantične penušave kupke uz sveće i šampanjac za parove, a mnogo sadržaja za decu. A, ukoliko nemate mnogo slobodnih dana, oni su za vas pripremili paket za samo jedan dan maksimalnog opuštanja.

Pegaz Holiday Resort

Pegaz Holiday Resort sagrađen je po modernim principima sporog življenja (eng. slow living). Sadrži najveći broj sauna u Vrnjačkoj banji, masažne i spa centre, fitnes i teretane te bezbroj načina da zaustavite vreme, usporite ritam i odmorite se.

Osim ovih, postoji veliki broj hotela i wellness centara u Vrnjačkoj Banji u kojima možete zaboraviti na stres i napetost. Na vama je da izaberete na našoj stranici svoju destinaciju i prepustite se uživanju.

Fruška gora – Savršen prostor za spa uživanje

Fruška gora je mesto bogato lekovitom vodom, prirodom i vrhunskim hotelima. Pored toga ono je dovoljno udaljeno od gradske gužve pa predstavlja idealno mesto uz opuštanje u wellness centrima.

Hotel Premier Aqua

Jedan od najznačajnijih hotela na Fruškoj gori je zasigurno Hotel Premier Aqua koji je smešten na izvoru termalne vode. Sadrži veliki broj bazena i prostorija za odmor i aktivnosti. U sklopu wellness centra (“Katarsys”) nudi veliki broj luksuznih doživljaja koji će vam pomoći da se opustite i obnovite svoju energiju. Možete uživati u slanim sobama, finskoj sauni i ruskoj banji i Vichy tuševima. Sve do prvog aprila imate priliku da iskoristite i paket za romantični vikend pod nazivom “Samo MI”.

Hotel Fruške Teme

Još jedan hotel vredan pažnje je Fruške Terme koji vam nudi da provedete nezaboravan wellness odmor u Srbiji. Ovaj wellness i spa centar nudi brojne pakete koje možete izabrati na osnovu svojih preferencija, a to su: porodični paket, specijalni paket za parove i paket za aktivni odmor.

Sokobanja – Idealan spoj svežeg vazduha i velnes sadržaja

Sokobanja je poznata po tome što ima svojih šest izvorišta termomineralnih voda, čije temperature se kreću od 28 do 45,5°C. Zbog čistog vazduha i lekovite vode, ovo je jedna od najboljih banja u Srbiji, pa je to sasvim dovoljan razlog da svoj wellness užitak ovde doživite.
Jedan od najpoznatijih centara u Sokobanji je Nataly Spa i Wellness centar.

Nataly Spa centar

Zbog čega je ovo najposećeniji centar? Osim vrhunske usluge, razlog je bazen sa lekovitom, oligomineralnom vodom. Kupanje u lekovitoj vodi uz hidromasažere je pravi izvor potpune relaksacije. Pored togaa, tu su usluge masaže, parnog kupatila, finske saune, đakuzija, kneippa,, tropske kiše. A, ukoliko se poželite u potpunosti prepustiti i uvesti neke nove navike tu su individualni i grupni časovi joge.

Wellness centar „Soko Terme“

Soko Terme se nalaze u centru Sokobanje i nude vam mnogo mogužnosti za uživanje. Wellness centar sadrži dva zatvorena i jedan otvoreni bazen koji ima temperaturu čak 39°C.

Popularni wellness sadržaji obuhvataju slanu soba, parno kupatilo, tuševe sa banjskom vodo, tropske kiše, saune i fitness centar.

Obilje velnes i spa sadržaja u Beogradu

Ako ipak želite provesti svoj odmor u glavnom gradu i odlučite se za wellness trenutke – bez brige jer postoji veliki broj hotela i wellness centara u kojima možete da se opustite.

Wellness i spa centar Papillon

Radi se o luksuznom centru koji će vam pružiti apsolutni mir. Bazeni, spa centre, slane sobe, saune kao Infrasky sauna (veštačka sunčeva svetlost) i tepidarijum su neki od osnovnih sadržaja koje ćete ovde pronaći. Svi su osmišljeni tako da vas izazovu da maksimalno opustite, uživate u sadašnjem trenutku i pružite svom telu zdrav odmor.

Saruna Wellness

Saruna Wellness vam nudi bogata iskustva kroz svoje bazene, spa i fitness centre. U hotelu možete posetiti zajedničke masaže u kojem dva različita terapeuta masiraju Vas i partnera u isto vreme, ali i uživati u individualnim masažama i potpunom miru. Wellness Oaza Ada.

Proveli smo vas kroz 2 najpoznatija wellness centra u Beogradu, ali to nisu jedini kvalitetni centri. Svoj odmormožete provesti u mnogim drugima, kao što su:

  • Hotel Hilton,
  • Hotel Public House
  • Hotel Moskva
  • Wellness Oaza Ada
  • Royal Wellness Center

Kako vam zvuče ove mesta? Rajski, zar ne? Upravo Bookaweb vas može odvesti tamo, ali i na mnoga druga wellness mesta koja Srbija nudi. U članku: velnes vikend u Srbiji pronaći ćete sve informacije o tome gde provesti najbolji wellness odmor u Srbiji. Ne preostaje vam ništa drugo osim da oslobodite raspored i spakujete kofere.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime