Kako do najbolje lekarske nege?

0
1036

Svako od nas se nakar jednom u životu našao u dilemi kom lekaru se obratiti. Bez obzira da li se radi samo o pregledu ili nekom ozbiljnijem medicinskom zahvatu nije lako izabrati lekara ili medicinsku ustanovu kojoj verujemo u potpunosti. Neki se u tim situacijama za savet obraćaju prijateljima, neki samo odu do najbliže medicinske ustanove a najviše ljudi se ipak okreće internetu.

Ukoliko tražite mesto na kome ćete pronaći relevantne informacije o medicinskim ustanovama u Srbiji i lekarima- to ćete pronaći upravo na sajtu Hipokratije. Više nema potrebe za beskrajnim pretraživanjem sajtova i društvenih mreža – sada sve što vas zanima možete pročitati na jednom mestu. Pored prenošenja iskustava sat hipokratija.rs nudi i brojne funkcionalnosti koje vam mogu pomoći pri donošenju prave odluke.

Iskustva iz prve ruke

Sajt hipokratija.rs omogućava svim korisnicima dana veoma jednostavan način, bez ikakve registracije, ostave sva iskustva koja su imali sa medicinskim ustanovama u Srbiji. Bazu, za sada, čini preko 2000 ustanova iz cele zemlje.

Iskustva pacijenata koja se nalaze na sajtu možete pretraživati na osnovu nekoliko važnih parametara. Možete odabrati grad u kome se neka medicinska ustanova nalazi ili izabrati neku od specijalizacija, kao što je na primer imunologija. Pretraga je veoma jednostavna i za kratko vreme ćete doći upravo do onih informacija koje tražite.

Rezultate pretrage možete sortirati na osnovu ocene ustanove, i tako na primer pogledati samo one koje su korisnici sajta najbolje ili pak najgore ocenili. Ove ocene će vam skrenuti pažnju na to koje ustanove možda ipak treba izbegavati a koje su one na čije se usluge treba osloniti. Ukoliko vas zanimaju što skorija iskustva, ovaj sajt vam nudi i tu opciju.

Svoja iskustva na ovom sajtu možete ostavljati i bez registracije, ali vam otvaranje profila ovom sajtu otvara brojne korisne mogućnosti koje su trenutno u razvoju. Korisnicima će biti omogućeno da sačuvaju iskustva koja su im bitna ili da dobijaju obaveštenja o novim komentarima vezanim za temu koja ih zanima. Na ovaj način ćete uvek biti u toku sa promenama i novin informacijama vezanim za one ustanove ili specijalizacije koje su vama bitne.

Ocene korisnika Hipokratije rešavaju sve dileme

Svaki od korisnika sajta može da ostavi negativne ili pozitivne utiske o radu neke medicinske ustanove ali i da ostavi sveukupnu ocenu njihovog rada. Posetioci sajta ovako dobijaju potpun uvid u njihov rad i odnos koji imaju prema pacijentima. Iako dosta toga zavisi od lekara sa kojima ste u ličnom kontaktu, putem ovih ocena možete videti kakva je opšta slika neke zdravstvene ustanove.

Ukoliko imate dileme o verodostojnosti ocena, sajt vam omogućava da pogledate kako su korisnici ocenili nečije iskustvo. Svako iskustvo korisinici mogu oceniti kao pozitivno ili negativno i na taj način potvrditi njegovu istinitost.

Korisnici mogu da ocene poverenje koje imaju u lekare, njihovu dostupnost ali i transparentnost i ažurnost u odnosu sa pacijentima a upravo su ovo kategorije koje su kod mnogih pacijenata presudne pri izboru lekara. Na sajtu možete da progledate i sve pojedinačne ocene i tako donesete najbolju odluku o svom lečenju.

Pored ovih opcija, korisnicima sajta Hipokratija je omogućeno da ocene i higijenu lekarske ustanove, ljubaznost osoblja, način zakazivanja termina, cenu pregleda, ali i sveukupno zadovoljstvo terapijom. Kako u našoj zemlji postoji puno privatnih lekarskih ordinacija, ovo su kategorije na koje treba da obratite posebnu pažnju. Cene pregleda se mogu prilično razlikovati od ustanove do ustanove, pa uz pomoć ove opcije na sajtu možete pronaći najpovoljniju opciju za vas.

Izaberite pravog lekara za vas

Pored ocena medicinskih ustanova, sajt Hipokratija uskoro će ponuditi i mogućnost ocenjivanja lekara. Više nećete morati da raspitujete koji je to najbolji pedijatar u vašem lokalnom domu zdravlja, jer ćete sve te informacije moći da pronađete na ovom sajtu.

Lekarima će biti omogućeno da na sajtu imaju i svoje profile na kojima ćete moći da pronađete sve potrebne informacije o njima- počev od biografije pa sve do detaljanih informacija o medicinskim ustanovama u kojima rade. Ukoliko ste u novinama pročitali intervju nekog lekara ili pak čuli za njega od prijatelja, putem ove opcije ćete moći da pronađete sve informacije koje će vam pomoći da dođete do njega.

U razvoju je i opcija koja će korisnicima omogućiti zakazivanje termina pregleda kod lekara u određenoj zdravstvenoj ustanovi. Ova opcija će vam sačuvati mnogo vremena i  omogućiti da uz pomoć ovog sajta na najlakši način dođete do najbolje usluge za vas.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime