Šta sve možete napraviti od starih burića

0
13841

Sve više ljudi iz podruma izbacuje staru drvenu burad i zamenjuje ih plastičnim ili staklenim sudovima. Nemojte bacati staru burad, možete ih veoma lepo iskoristiti za dekoraciju ili čak napraviti veoma interesantan komad nameštaja, police, stočiće, kolevke, kućice za ljubimce pa čak i čitavu spavaću sobu.

Saksije za cveće od starih burića

Baštovanstvo ne mora da iziskuje puno novca kako bi se dobio lep rezultat. Možete da impresionirate nekog velikim mermernim saksijama koje koštaju i po nekoliko stotina eura, a možete koristite i ove instrukcije da napravite sopstveni saksije, deset puta jeftinije.

bure-za-cvece

Prvo što  trebate uraditi, je da podelite bure tako da ima 3 nivoa, kao na slici. Možete koristiti kanap i metar, kako bi što preciznije utvrdili mesto za usecanje. Protrebne su vam ubodna testera kao i brusilica za  isecanje metalnih obruča. Možete da koristite neke od recikliranih paleta da izvadite ploče od drveta . Potrebne us dve ploče za zatvaranje frontova, koje odgovaraju visini nivoa i još 7 komada za izradu trouglova. Kada sve učvrstite ekserima ostaje samo da sipajte zemlju i posadite cveće.

Kako još možete iskoristiti staru burad

bure-stocic

bure-polica

bure-garnitura-za-sedenje

kolevka

bure-za-kucne-ljubimce

bure-kuca

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime