Banka koja vam svakodnevno daje 86 400 €!!

0
2444

Svakodnevno na vašem bankovnom računu biće deponovano 86400 €, ali je potrebno da se držite pravila i možete da učestvujete i da budete pravi srećnik u ovoj igri.

Prvi set  pravila:

Sve što niste potrošili istog dana biće vam oduzeto, znači morate svih 86 400€ potrošiti istog dana. Ne mo žete prebaciti novac na drugi račun. Samo ga vi možete trošiti. Svakog jutra kada se probudite biće vam deponovano novi 86 400€.

Drugi set pravila:

Banka može da završi igru bez upozorenja, u svakom trenutku se može ugasiti vaš bankovni račun.

Šta bi ste vi lično uradili?

Kupovali bi sve i svašta, zar ne?

Ne samo sebi, već i drugima koje volite, pa čak i onima koje ne poznajete. Pokušali biste da svaki cent iskoristite, u tome je i poenta!!

Zapravo naziv ove igre je REALNOST!

Svako od nas poseduje taj iznos u magičnoj banci. MAGIČNA BANKA je VREME! A 86 400€ predstavljaju isto toliko sekundi koje su nam na raspolaganju tokom čitavog dana. Moramo biti oprezni jer ta banka bez ikakvog upozorenja može ugasiti naš račun u njoj. Naš račun je naš ŽIVOT.

Svakog jutra smo se probudili sa 86 400 sekundi, dar od života. Ono što nismo proživeli tog dana je zauvek izgubljeno. To juče zauvek nestaje, ako ne iskoristimo vreme na pravi način.

Dakle, šta ćete učiniti sa svojih 86 400 sekundi?

Zar nisu one vrednije mnogo više od novca?

Razmislite i uvek mislite na ovo:

Uživajte u svakoj sekundi života, jer vreme prolazi mnogo brže nego što mislimo. Iskoristimo ovo bogatstvo koje imam, ali na pravi način!

banka-sekunde

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime