Najbolji izbor torti za dečje rođendane – Ukrasite slavlje

0
1791

Opšte je poznato da je dečji rođendan jedan od najvažnijih momenata u životu svakog deteta ponaosob. Pažljiv odabir odeće, lokacija gde će se proslaviti i pozivanje velikog broja društva posao su koji deca danima obavljaju sa izuzetnom posvećenošću. Međutim, kruna čitave proslave jeste dečja torta. Bilo da je dete tek novorođence, još uvek malo ili u predškolskom uzrastu, torta je prilično važan deo čitavog slavlja i njoj se posvećuje najveća pažnja.

Ponuda torti je iz godine u godinu sve veća, dok se ideje, oblici i dekoracija samo smenjuju. Akcenat se više stavlja na sam izgled torte, njen motiv i značenje onoga što je na njoj, nego toliko na ukus. Zbog toga, klijenti su često u nedoumici, budući da ne mogu da probaju tortu i osete njen ukus, te ne znaju da li mogu da imaju poverenje u određene proizvođače. Shodno tome, torte za rođendan treba da poseduju savršenu kombinaciju izgleda i ukusa, a to može da vam pruži Gift shop Poklondžija.

Veliki izbor dečjih torti za svačiji ukus

Gift shop Poklondžija nudi izuzetno kvalitetne torte, a to je upravo ono na šta su ponosni. Pre svega, važno je naglasiti da su sve torte pravljene po HACCP standardu, što znači da su prošle sve potrebne analize opasnosti i kritične kontrolne tačke. Filovi koji se koriste prilikom izrade torti su domaći i kuvani, pravljeni od najkvalitetnijih sastojaka. Upravo zbog toga se ove torte posebno razlikuju po ukusu i kvalitetu koji pružaju. Rezultat toga su zadovoljni klijenti koji im pružaju poverenje duži vremenski period.

Izgled svake torte je priča za sebe, dok svaka od njih ima svoj poseban dizajn i oblik. Zbog savršenog izgleda koji obara sa nogu, torte mogu da pariraju i svetskim trendovima u poslastičarstvu. Izbor oblika, izgleda i motiva i veličine torte je ogroman, te svako može pronaći baš onu koja mu odgovora. Budući da se radi o dečjim tortama, mališani će se najpre opredeliti za crtane likove, igračke, boje omiljenog fudbalskog kluba ili motive omiljenog serijskog junaka.

Ukusi koje možete izabrati za vašu idealnu tortu su zaista raznovrsni, te ćete sigurno naći baš ono što ste i zamislili. Samo neki od ukusa koji su u ponudi jesu jaffa, moskva šnit, kinder torta, mocart, švarcvald, rafaelo, banana, nutela-oreo, različite kombinacije šumskog voća i mnogi drugi. Svaki od njih će okrepiti vaše telo i omogućiti vam da uživate u beskrajno lepim poslasticama. Dostava torti se radi 24h, 7 dana u nedelji, a uz nju može specijalno da dođe i vaša rođendanska čestitka. Ipak, najvažnije od svega jeste da na torti bude baš ono što dete voli, a to Poklondžija sigurno može da ponudi.

Idealne torte za dečake

Dečaci će se najviše obradovati torti sa omiljenim super junakom, crtanim likovima ili igračkama koje obožavaju. Dizajn torte će ih najviše raznežiti, dok će im njen izgled zauvek ostati u sećanju. Likovi poput Super Maria, Miki Mausa, Betmena, Sunđer Boba ili Miniona idealan su izbor za vaše dečake, ukoliko se sprema rođendanska proslava. Pored toga, za prvi rođendan dečaka, dobar izbor bi bila torta sa medvedićima, koja će svojim izgledom sve oduševiti, dok će ukus svakog oboriti sa nogu. To će decu asocirati na njihove plišane igračke, pa će im mede dodatno privući pažnju.

Budući da je torta glavno iznenađenje prilikom proslave rođendana, važno je da njen izgled asocira na ono što dečak najviše i voli. Ukoliko je u pitanju stariji dečak, za njega i njegove drugare bi odličan izbor bio grb omiljenog fudbalskog kluba, omiljeni igrač ili igrica poput Fife ili Pes-a. Naravno, sigurna opcija je uvek napisano ime dečaka na torti, kao i broj godina, čime će se dodatno upotpuniti dekoracija.

Savršene torte za devojčice

Budući da su devojčice nežnije i romantičnije, njima upravo takva torta i najviše odgovara. Svaka devojčića će uglavnom tražiti izgled torte koji podseća na lutku, barbiku, šminku ili omiljenu crtanu junakinju, te joj ispunite tu želju. Torte za devojčice su savršen način da se kroz svedenost i lepotu prikaže otmenost i čar svake devojčice ponaosob. Likovi poput Dizni princeza, Frozen princeza, Maše i Medveda ili Ledene kraljice Elze mogu biti savršen izbor za dečju tortu iz snova. Takođe, nijanse roze i ljubičaste boje su nešto što će sigurno dominirati omiljenom tortom svake devojčice. Izgledu torte će svakako doprineti i savršen ukus koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Izbor torte prilikom dečjeg rođendana je izuzetno važna stavka kojoj je potrebno posvetiti se maksimalno. Oblik torte, likovi na njoj i ukus koji će imati zavise od svakog deteta posebno, u zavisnosti od njegovog hobija, želja i omiljenih crtanih likova. Kroz adekvatnu dekoraciju, lepe ukrase i savršen ukus dete i njegovi najbolji drugari će provesti svoj rođendan kao iz bajke, dok će odrasli uživati u posebnim slatkim ukusima. Zbog toga, ne oklevajte, već izaberite zajedno sa svojim mališanima omiljenu tortu i ukrasite slavlje koje će se dugo pamtiti.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime