Ovo su najsmešnije reklame automobila ikada

0
2654

Reklame su većinom dosadne, prepune nepotrebnih informacija i savršenih života kojih u realnosti nema. Ali postoje reklame koje su tako dobre, da prosto želite da ih vidite iznova i iznova – ponekad i više od same emisije ili filma koji su prekinule! Ali ne morate da čekate sledeći Super Bowl, finale američkog fudbala tokom kojeg se tradicionalno iščekuju najglamuroznije reklame, da biste gledali one zaista najbolje.

Pronašli smo neke od najsmešnijih i najsjajnih reklamama automobila ikada napravljenih, tako da zavalite se, opustite se, i kliknite play ikonicu! Ipak, pazite jer legenda kaže da su mnogi odlučili da pozovu broj ekipe koja radi otkup polovnih automobila nakon što su pogledali reklame novih automobila.

Da li ste spremni da se oduševite?

Volkswagen Super Bowl reklama: Krila (Wings – 2014)

Volksvagen „Krila“ reklama je jednostavna, ali ništa manje zabavna. Dok otac i ćerka opušteno voze svoj Pasat, nevini inženjeri u Nemačkoj prolaze kroz nezamislivu transformaciju. Poslednji deo reklame pravi svu razliku jer, ma kako god čudno zvučalo, ko ne bi želeo da vidi da duga izlazi iz nečije zadnjice?

Volkswagen reklama: Sila (The Force)

Svi smo se mi u detinjstvu imali uzore u nekom liku iz omiljenog crtaća ili filma. Neko je stavljao maramu oko očiju, kutiju na leđa i glumio nindža kornjače, a neko drugi bi se ogrnuo ćebetom i zamišljao da je Betmen. Bez obzira da li ste dete ili odrastao čovek, ne možete poreći snagu Zvezdanih ratova. “Oduvek sam sanjao da mogu snagom uma da dovučem daljinski dok sam udobno smešten u kreveti”. Pogledajte kako ovaj mali Dart Vejder pronalazi svoju pravu snagu u ovoj slatkoj Volksvagen reklami. Neka sila bude sa vama!

FIAT 500 Abarth reklama

Da li ste se ikada zapitali kako bi vaš automobil izgledao da je žena? Ova reklama se poigrava sa tim konceptom. Pogledajte kako se ova zgodna Italijanka transformiše u Fiat Abarth i sigurno nećete više gledati Fiat na isti način.

Volkswagen Sharan reklama: Machos

Znate onaj savršeni momenata kada ste u prilici da poklopite nekoga tvrdom istinom? Pogledajte ovu reklamu i zamislite se u toj situaciji.

Lekcija? Nikada ne sudi o osobi na osnovu kola koja vozi i nikada nemoj podcenjivati nekoga ko vozi kombi jer ćeš možda zažaliti kao ova dva momka.

Toyota Auris Hybrid reklama: Alternativa (The Alternative)

Zamislite svet u kojem slušate samo jednu pesmu, koristite samo jedan starinski telefon i gde svi imaju istog kućnog ljubimca. I to čitavog života? Šta ako bi ste imali alternativu? To je upravo ono o čemu je ova reklama. Ona prikazuje svet bez alternative i bez izbora. Možete li da zamislite svoj život na ovakav način? Iznenadiće vas koliko se jedna pesma može prilagoditi različitim situacijama.

Audi R8 reklama: Kum (The Godfather)

Parodija je oduvek bila odličan način da se čovek dobro nasmeje. Tako je u ovoj reklami – rekreirana čuvena scena iz kultnog filma Frensisa Kopole. Bogati vlasnik se budi u svom krevetu i nailazi na neočekivanog partnera u postelji. Nova vremena su došla, a sa njima i novi igrači. Audi R8 nije za zafrkanciju.

Chevrolet Camaro reklama: Sveži diplomac (Happy Grad – 2012)

Jedna mala zabuna može da dovede do neverovatnih posledica. U ovoj reklami sveže diplomirani srednjoškolac greškom misli da je žuti Camaro poklon od njegovih roditelja za diplomiranje {koji su bili u neposrednoj blizini držeći mini frižider ukrašen mašnom). Izrazi lica – neprocenjivi.

Lamborghini reklama: Deda Mraz

Da li ste bili dobri ove godine? Hoćete li čekati Deda Mraza ili glumiti za nekog? Nemojte strahovati ako ga nema – doći će. Irvasi su zaslužili pauzu, vreme je da italijanski bik, i to samo jedan, preuzme vuču.

Chevrolet Silverado reklama: Lov

Desilo vam se sigurno nekada da izgovorite nešto zbog čega odmah zažalite. Onda pokušavate da se izbavite iz nastale situacije gomilajući laži, dok ne postane prilično očigledno da nemate ideju kako da se izvučete. Upravo se to desilo ovom lovcu u potrazi za novim kamionetom.

Koja vas je automobilska reklama najviše nasmejala? Nadamo se da će proizvođači automobila nastaviti sa pravljenjem zanimljivih i smešnih reklama, jer iako najverovatnije nećemo kupiti auto iz reklame, dobro ćemo se zabaviti gledajući je!

malo veci

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime