Najbolje imitacije Andrije Miloševića na jednom mestu

0
4445

Pored toga što odlično glumi i fenomenalno priča viceve Andrija Milošević ima još jedan dar, odlično imitira. Imitacija nije nešto što može da se nauči, za to je jednostavno potreban dar, a Andrija ga ima na pretek. Andrija je imitirao popa, „stranog“ turistu, Batu Živojinovića, slovenca itd.

Odlučili smo da prikupimo njegove najbolje imitacije koje je on izvodio u različitim televizijskim emisijama i podelimo ih sa vama. 

Ranije smo objavljivali kompilacije njegovih viceva i to je zaista naišlo na veliko interesovanje vas zaljubljenika u humor. Nadamo se da ćete podjednako uživati i u njegovim imitacijama.

Andrija Milosević imitira popa na sahrani

Na snimanju jedne televizijske serije Andrija Milošević našao se u ulozi sveštenika. Od njegove imitacije popa poćiće vam suze na lice.

Andrija je na svom instagram profilu napisao: – „Ispraćam na onaj svet, brzo i povoljno!”. Pogledajte kako je to izgledalo:

Andrija Milosević imitira turistu u Beogradu

Neću vam reći koje je nacionalnosti turista jer to vrlo lako možete pogoditi i sami. I ovog puta je to Andrija majstorski izneo:

Andrija Milosevic imitira albanca

Andrija Milošević imitira perfektno albance i to je pokazao u nekoliko navrata, ovoga puta je to uradio u emisiji Audicija:

Andrija Milošević imitira Batu Živojinovića

Andrija često gostuje u popularnoj humorističkoj emisiji Veče kod Ivana Ivanovića . U jednoj od emisija imitirao je čuvenog Batu Živojinovića i to gotovo perfektno. Pogledajte i uvete se i sami:

U jednoj emisiji se pored Andrije i Aca Lukas oprobao u imitacijama a kako je to izgledalo porledajte ovde:

BONUS: Andrija Milošević na slovenačkoj granici

Sigurno se svi dobro sećate Andrije i Anđelke serije koja je bila apsolutni hit i čuvene scene sa slovenačke granice koja je zasmejala čitavu Srbiju i koja se danima prepričavala. Andrija govori slovenačkaooo jezikoou:

Pogledajte i Ja bih da kupim fufu – kad Andrija Milošević ispriča vic

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime