Kako se zabavljaju mladi Rusi!

0
1314

Mladi u Rusiju ne razlikuju se puno od svojih vršnjaka bilo gde u svetu, jedina razlika je u tome što su mladi u Rusiji puno ekscentričniji. U Rusiji nije ništa neobično ako vidite  nekog da se kupa na reci ili jezeru na -20C ili da neko skoči sa višespratnice u sneg itd.

Pogledajte na video snimcima ispod kako se  mladi rusi zabavljaju, i procenite sami da li negde na svetu ima bolje zabave nego u Rusiji. Neka adrenalin krene.

Ovde možete pogledati i galeriju slika koja nam dolazi iz Rusije i koja na jedan drugi način prikazuje rusku mladež.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“6″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“30″ number_of_columns=“3″ ajax_pagination=“1″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“1″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ template=“/var/www/vhosts/duhoviti.com/public_html/wpduhoviti/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Uživajte!!!!

Kako se zabavljaju mladi Rusi! – tri video kompilacije

rusija-mladi

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime