Treba mi vaš savet, hitno!

0
1292

Treba mi vaš savet

Već duže vreme sam sumnjao da me moja devojka vara. Na to me upućuje mnogo znakova: kada je zovem na mobilni ona samo spusti slušalicu i neće da se javi, kada smo zajedno i nju neko zove, ako se ja javim, spusti slušalicu.

Ona u zadnje vreme često izlazi „sa drugaricama“, a kada pitam s kojim, ona mi kaže neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu to proveriti. Pokušavam stalno da vidim taxi sa kojim dolazi kući, jer čujem auto niže na ulici, ali ona uvek izađe stotinak metara ranije iz auta i prepešači ostatak tako da nikada ne vidim auto. Možda nije taxi?

Ali, juče sam odlučio isterati stvari na čistinu i izašao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad čitavom ulicom, s namerom da je dočekam kada se u kasne sati vrati i vidim sa kim dolazi. Dok sam se skrivao iza auta primetio sam da mi je čitav zadnji desni blatobran zarđao s unutrašnje strane.

Moje pitanje je: mislite li da trebam promeniti ceo blatobran ili da ipak pokušam rđu sastrugati i preći sa nekim silikonskim lakom?

devojaka-me-vara

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime