Najbolji vicevi o vampirima

0
6389

Vampirski poker

Igraju dva vampira poker, naravno u ljude. Izgubio ovaj što su igrali u njegovoj kući, i došlo na red da se plati. Medjutim, kaže on da trenutno nema pa ako bi mogao da ga pričeka par dana. Pošto mu ovaj nije verovao, počne da ide od sobe do sobe da se sam uveri. Pogleda na tavan, ništa, u jednu sobu, ništa, u drugu, ništa, sidje u podrum kad tamo gomila ljudi.
„Pa što lažeš da nemaš ljude, kad evo pun podrum.„
„A to, to su šećeraši, stara za slatko ostavila.“

Vampir i zlatna ribica

Ulovio vampir zlatnu ribicu. Ona mu kaže da ako je pusti, ispuniće mu jednu želju. Vampir pristao i kaže joj da godinama želi piti krv samo ženama. I ribica ga pretvori u uložak.

Vampirski čaj

Kopa vampir po kantama za smeće, i naidje mu prijatelj, te ga pita: -Šta tražiš to?
-Upotrebeljene tampone, odgovori vampir.
-Pa, što će ti to?
-Ma, pusti, mali mi se nešto prehladio, treba mi za čaj!

vamir

Takmičenje u ispijanju krvi

Takmiče se tri vampira, ko će popiti više krvi u što manje vremena. Ode prvi, vrati se za pola sata krvav do lakata. Pitaju ga: Gde si bio? E, vidite onu šumu levo, iza nje je selo. Sad ga više nema!
Ide drugi, vrati se za 15 minuta, krvav do pojasa. Gde si bio, pitaju ga. Vidite, iza one šume desno je grad, sad ga više nema.
Ide treći, vrati se za dva minuta, sav krvav. Pa gde si ti bio, pitaju ga ova dvojica. Vidite onaj stub tamo? Da. E, ja ga nisam video.

Vampir musliman

Prolazi Mujo kraj groblja kad odjednom ispred njega iskoči vampir. Mujo se prepade i kaže: – Ko si ti, šta hoćeš? Vampir mu pokaza zube. Mujo shvati da je on vampir, pa izvadi iz džepa krst. A vampir će njemu: – Džabe ti to, ja sam musliman!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime