Najlepše SMS poruke za laku noć voljenoj osobi

0
147871

SMS poruke za laku noć koje su pred vama, mogu vam poslužiti da nekom na jedan lep i sada popularan način izjavite ljubav i pokažete naklonost. Kada niste pored voljene osobe ili jedva čekate susret i zajednički život, onda će poruka za laku noć bar malo ublažiti daljinu i nedostajanje.

Kratke, ali emotivne, iskrene i pune lepih želja i nežnih osećanja, ove SMS poruke zaista će biti početak mirne i lake noći vašoj ljubavi.

Ljubavne poruke za laku noć

Noćas ću andjelu ukrasti krila i odleteti do raja da uberem najlepšu ružu za tebe, da ti je stavim na jastuk i poljupcem poželim najlepše snove!

Bila bih postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš, zvezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmeh kad se smeješ, učinila bi sve samo da sam uz TEBE!

Laku noć, sunce moje maleno, poljubac ti šalje jedno srce vatreno, koje samo za tebe gori i poručuje ti da te mnogo voli.

Ljubav je kada si medju bezbroj devojaka, a misliš samo na jednu!!!! Laku noć, bebo moja.

Jedan poljubac na lice tvoje, lepo spavaj, SUNCE MOJE! Još jedan na usta tvoja, slatko sanjaj, DUŠO MOJA! I još jedan na vrat tvoj, LAKU NOĆ, ANDJELE MOJ!

Voleo sam te juče. Volim te i danas i tako će uvek biti. Volim te i pružam ti srce svoje… Laku noć, voljeno moje…

…i svi snovi da ti stvarnost budu, a stvarnost kao san da ti bude…

Noć je pala, ugasio se dan, nema te kraj mene, al’ svrati mi u san. Ruke te moje traže, srce te moje zove, nedostaješ mi, ljubavi, noći ove.

NOĆAS SANJAJ KAD SKLOPIŠ OČI-MOJE SU BUDNE I OVE NOĆI. MOJA JE NOĆ BEZ TEBE ČUDNA-UVEK TUŽNA DO ZORE BUDNA. OVE TI REČI SRCEM PIŠEM NOĆAS DRAGI ZA TEBE DIŠEM.

Nek ti čarobni veo divnih snova ulepša noć kad u mekani krevet odlučiš poć… andjeli neka čuvaju andjela mog-poljubac iz srca šaljem ti svog. VOLIM TE

Andjele, sklopi okice. U tamnoj noći pronadji svetlost mesečine da ti obasja snove i u njih odvedi one … zbog kojih se i sutra vredi buditi.

Traziću od zvezda da ti snove ulepšaju tražiću od meseca da te miluje, gleda kad ne mogu ja tražiću od boga jednoga andjela samo za sebe tražiću tebe… sweet dream.

Moju ljubav prema tebi opisao Tolstoj ne bi. Kad budeš spavao na mekom jastuku pozovi me u svoj san i ja biću tu! VOLIM TE, ZELENOOKI!!!

Dok mirno uživaš, ti i ne slutiš kako jedna nemirna osoba žuri neznanim stazama kako bi stigla do tvoje odaje, misli na tebe i tiho ti poručuje: Želim ti, laku noć.

Poželi noćas da sam tu jer ovo nebo ima neku čudnu moć, mozda se stvorim pored tebe da te poljubim za laku noć!

Pogledaj u noćno nebo i pronađi zvezdu. To je moje srce koje se popelo u visinu da vidi tvoj osmeh. Ispruži ruku i uzmi ga, jer je pripalo tebi!

Sa kraja sveta sve do tvoga praga vodili su moji putevi i sad na svojoj postelji od neba nauči me opet sanjati…

Ti si mi dala da ti u oči zaronim, ti si me zvala da u njima dušu otvorim. Pogledaj mesec zlatni sja, dok nebo ljubim ja u tvom oku boje sna moja zvezdo jedina.

Spušta se noć i prekriva prozor moj a ja gledam u nebo i tražim sjajnu zvezdu, tražim osmeh tvoj!

Moja se duša rađa na rubu tvojih očiju, a najveće zvezde pevaju tvoje ime dok mesec okreće vrtuljak sna!!

Svitanja bez tebe puna su praznine kad oblaci pišu tvoje ime, a u kasnu noć kad grad utone u san, ja ću samo zbog tebe čekati novi dan.

Ti imaš divan pogled, ti imaš divan osmeh, al’ najlepše su tvoje oči, koje sanjam svake noći!

Osećaš li poljupce mojih usana, dodir moje ruke, vidiš li šta mi radiš, zaspim s tobom, s tobom se budim, šta se sa mnom događa i ja se čudim.

Kad ovu noć pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude šapati moji. Jedina moja, volim te ja!

Mesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osetio! U tuđini duša mi sada zebe, jer će jutro svanuti bez tebe!

Noćas kad zaspiš poslaću anđele da te čuvaju. Doći ću u tvoje snove, nežno te poljubiti i sanjati pored tebe… Volim te, anđele moj.

Kad se spusi noć i prekrije prozor tvoj, po nebejskoj pomračini ti šaljem poljubac svoj! Nek stigne gde ne mogu ja i nek ti tiho šapne da te VOLIM JA!

Laku noć, ljubavi, snivaj na jastuku od cvetova. Laku noć ljubavi, neka te čuvaju anđeli…

Tigriću… nek zvezde sanjaju tebe i nek te mesec poljubi umesto mene. Sanjaj o lepoj zvezdanoj noći, a ja ću sanjati tvoje medene oči. LAKU NOĆ, LJUBAVI.

Meseče, uspavaj me dodirom ove noći, želim zauvek sklopiti vlažne oči, pošalji mi zvezdu neka me u san otprati zamoli mog tigrića da mi ljubav uzvrati.

Kad sklopiš oči svoje, ja ću doći zlato moje, da te ljubim, da te mazim i cele noći da te pazim… Da te čuvam od svih zala, jer te volim, srećo moja mala!

Kad se pojave zvezde i mesec, kad padne noć, sklopi svoje okice, duboko udahni i opusti se… i snivaj slatke snove…

Ako noćas neki anđeo pobegne sa neba, neka mu tvoje uzglavlje bude postelja u noći bez svitanja.

I kad nisi tu, kraj mene… da znaš da me boliš, i noćas ja ću da te čuvam dok spavaš i ljubim tamo gde najviše voliš… DOK SANJAŠ!

Ti si odmor na dugom putu vetar što me goni na lutanja – i možda nikad nisam htela ovako kao noćas da ti poželim najlepšu laku noć….VOLIM TE.

slatko sanjaj min

Zamisli da sam tvoja postelja, od nemira nikad ne bi zaspala…Laku noć, ljubavi moja, i slatki sni!

Kad zatvoriš svoje oči dopusti anđelima da mi te donesu u san, sa ti prenesu moje poljup,ce!!! Slatko mi snivaj ljubavi!!! VOLIM TE!!!

Sweet dreams my only one, forever be your guardian angel…

U zagrljaju noći,pod svetlom zvezda-opet nas deli milion gradova-čujem tvoj osmeh dok sklapam oči-na usnama slova tvoga imena….Laku noć ljubavi.

Volim te tako jako da bi se popela na Himalaje, da ti s neba skinem najlepšu zvezdu da te čuva u noćnim satima kad ne mogu ja…

Kad anđeli postanu zli, kad okeani presuše svi, kad mesec prestane iz tame sjati tad ću i ja tebe, ljubavi, prestati voleti, laku noć, moj anđele!

Noćas bi ti rado pokvarila san. Mesto toplih jastuka pružila svoj dlan. I usnama nežno milovala telo i uzela sve ono što bi srce htelo…..

Evo sada nagovaram mesečinu da u tvoju sobu zaviri i da te umesto mene zagrli i poljubi. Neka te grli neka te ljubi neka ti ona priča kad ne mogu ja!

Nek ti čarobni veo divnih snova ulepša noć kad u mekan krevet odlučiš poć. Andjeli nek čuvaju andjela mog, laku noć iz srca ti zelim svog.

Slatko spavaj andjele, neka ti nebo šapuce VOLIM TE i kada planete nestane i Zemlje ne bude, ja ću makar samo u snovima uvek biti kraj tebe!!!

Ne brini, meni ostavi sve loše snove, nemire… Ne brini, snena ostani, kao čuvar tvog sna ja sam tu…

Laku noć, zlato moje milo! Volim te i sanjam tvoje lepo lice. Budi uz mene u snovima koji slede, obećavam ti da bogatstvo vrede. Jedva čekam da te grlim i ljubim i da se u tvojim očima izgubim!

Srećo moja najlepša, kad bi znala koliko mi fališ, kraj mene bi se stvorila! Obožavam te! Laku noć, ljubavi!

Bebo moja, devojčice lepa, maštam o tome da te ljubim silno! Misli na mene kao ja na tebe! Laku noć, lepotice!

Voleo bih da ti umesto poruke za laku noć do zore rane ljubim. Volim te, srećo, ne zaboravi to!

Pogledajte i najnovije SMS poruke za laku noć devojci ili dečku (tužne, srećne)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime