Šta pokloniti dečku za rođendan?

0
3191

Kupovina poklona za dečka je gotovo uvek stresno iskustvo. Nema žene koja prilikom kupovine poklona za dečka nije pomislila: 

Zašto je kupovina poklona za muškarce uvek tako teška?

Čini se da uvek postoji značajno manji broj opcija kada kupujemo poklon bilo kom muškarcu, negoli u slučaju žena. Naročito kada se radi o tako posebnom danu za našeg partnera, želimo da napravimo dobar izbor i da ga obradujemo. Međutim, jako često se desi da ostanemo bez ideja.

Dešava se da ponekad jednostavno nedostaje kreativnosti u datom trenutku, ili zbog drugih obaveza nemate vremena da pažljivo promislite šta je to što bi vašeg dečka posebno obradovalo. Iz tog razloga, u nastavku teksta, dajemo vam par sigurnih opcija koje će oduševiti svakog i predstavljaju provereno dobre poklone za rođendan!

#1 Fotografije – romantični poklon pun lepih sećanja

Ukoliko ste zaljubljenica u romantiku i želite da vašem dečku podarite romantično iznenađenje za rođendan – foto album koji objedinjuje sve vaše najlepše trenutke savršen je poklon za muškarca prema kome gajite posebne emocije! 

Budući da je sa razvojem digitalnih mreža porastao i broj okinutih fotografija, mnoge od njih ostanu nepravedno zaboravljene u gomili svakodnevnog fotografisanja. Zbog toga predlažemo da za rođendan vašeg dragog muškarca napravite selekciju svih važnih fotografija koje oslikavaju njegove najlepše uspomene i ovim ga podsetite koliko vam je važan u životu!

Napravite stazu uspomena u objedinjenoj foto knjizi i kreirajte autentičnu priču fotografijama. To ne moraju da budu samo vaše zajedničke slike, već njegove omiljene fotografije sa prijateljima i porodicom, koje će ga uvek podsećati na sve lepe stvari u njegovom životu i probuditi zahvalnost i pozitivne emocije ka svemu što ima!

Ovo je fantastična ideja i ukoliko je vaš dečko zaljubljenik u fotografiju, i voli da u slobodno vreme, za svoju dušu, pravi fotografije! Napravite mu foto album njegovih najboljih fotografija, i pokažite mu da i vi prepoznajete njegov talenat i strast ka njegovom hobiju!  

#2 Kožna galanterija – siguran izbor i elegantan poklon

Kožna galanterija je uvek proveren i elegantan poklon za bilo kog muškarca, pa tako i dečka. Kožni novčanik, futrola za telefon ili olovke, u zavisnosti od potreba i stila koji gaji može biti vrlo efektan poklon koji će ga obradovati. U zavisnosti od toga koliko godina ima, određeni izbori će biti pogodniji.

Pa tako, ukoliko je u pitanju period kada završava fakultet, ili kreće na novi posao, kožna futrola za olovke ili novčanik, mogu biti jako lep gest i poklon koji komunicira podršku u novim životnim pohodima. Još jedna opcija mogao bi da bude i neki kožni modni aksesoar poput narukvice. 

S druge strane, kožna futrola za mobilni ili lap top, pored toga što je elegantan, vrlo je praktičan poklon za muškarce svih generacija, naročito ukoliko voli svoje električne uređaje i gedžete. Lepo upakovan poklon, dodatno će doprineti atraktivnosti dara!

Predmeti od kože daju i divnu priliku da dodatno personalizujete poklon diskretnom gravurom, koja može dodatno oplemeniti poklon i izdvojiti ga od ostalih. Izgravirajte ličnu rođendansku čestitku ili motivacionu poruku, koja će mu izmamiti osmeh na lice svaki put kada bude pogledao u svoj poklon koji će koristiti svakodnevno!

#3 Ulaznice za koncert ili utakmicu – iskustvo nema cenu

Ulaznice i vaučeri spadaju u takozvane iskustvene poklone, a postoji toliko mnogo opcija, da se mogu zadovoljiti kriterijumi i najzahtevnijih ljudi! Ulaznice za koncert njegovog omiljenog benda, ili utakmice su verovatno nepogrešiv odabir za svakog muškarca. Naročito ukoliko delite ljubav ka istoj muzici ili sportu, ovo može biti i divno zajedničko iskustvo koje je neprocenjivo, i koje ćete pamtiti dugo. 

Možda je ovo prilika i da konačno date priliku njegovoj omiljenoj muzici ili sportu, i pokažete ljubav time što ćete se zainteresovati za njegova interesovanja! A možda je i ovo prilika da zajedno iskusite neko nesvakidašnje iskustvo – poput skakanja iz aviona! 

Pored ulaznica, tu su i vaučeri za različite zanimljive kurseve, koji su odlična prilika da podržite strast vašeg dečka, ili mu pomognete da pronađe novo interesovanje! Od kurseva stranih jezika, do učenja instrumenta, neobičnih kurseva poput pravljenja piva ili kursa somalijerstva, sve ovo su divne opcije za poklon, koji nudi neprocenjivo iskustvo i ostaviće uspomenu i znanje za ceo život! 

Nadamo se da vas je naš tekst inspirisao prilikom osmišljavanja rođendanskog poklona za vašeg dečka! Ukoliko ste ostali bez ideja, bilo koja opcija sa spiska, prilagođena afinitetima vašeg partnera i vas, nesumnjivo će izazvati pozitivne emocije! Srećno

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime