Doktor zabranio gledanje rijaliti programa

1
3700

Dok je čini se jedan manji deo građana svestan kakvu nam štetu čine rijaliti programi, drugi, možda veći broj građana gleda ovu vrstu televizijskog programa. Ljudi se ugledaju na svoje junake iz rijalitija, podržavaju ih i brane, raduju se i tuguju.

Nedavno se na internetu pojavio izveštaj lekara specijaliste za koji se tvrdi da je potpuno autentičan i u kome je između ostale preporučene terapije uvedena u redovnu i zabrada gledanja rijaliti programa.

U izveštaju piše kako se pacijent javio u KBC „Zvezdara“ službi za urgentnu medicinu na hitan internistički pregled. Naime pacijent se žalio na bolove u grudima i na pojačanu nervozu. Ona je navela u ličnoj anamnezi pored ostalog, kako je gledala rijaliti program „Parovi“ pa se iznervirala.

Posle pregleda kao što možete videti na slici ispod lekar je prepisao pored redovne terapije i zabranu gledanja rijaliti programa „Parovi“. Postavlja se pitanje da li se lekar dovoljno udubio u ovaj slučaj i da li baka Milanka slučajno ne gleda Zadrugu ili neki drugu emisiju sličnog formata? Zašto samo Parovi?

Nadamo se da će se gđa Milanka pridržavati terapije. Doktoru želimo puno sreće u životu i neka sprema blanko izveštaje ne bi li nam se nacija malo dozvala pameti.

loading...

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime