5 razloga za ugradnju ekstenzija za kosu

0
1972

Razmišljate o ugradnji ekstenzija za kosu, ali niste sigurni je li to pametna investicija? Ovde smo da vam pomognemo da donesete tu odluku.

U ovom članku ćemo navesti i objasniti pet glavnih razloga za nošenje ekstenzija za kosu.

Uz ekstenzije za kosu napokon ćete uspeti da postignete frizuru o kojoj ste sanjali za dan venčanja ili za matursko veče.

Svi znaju da su ekstenzije izvrsne za stvaranje volumena i dužine pa vas time ne možemo iznenaditi. Ali jeste li ikada pomislili da su ekstenzije fantastičan način da sakrijete lošu frizuru? One su i mogućnost da eksperimentišete s bojom bez ikakve štete za vašu kosu.

U nastavku teksta pročitajte 5 odličnih razloga zbog kojih je vredno uložiti u ekstenzije za kosu!

#1 Dužina kose

RAST KOSE

Jeste li se ikada zapitali: „Zašto moja kosa ne može da preraste određenu tačku?“ Potpuno razumemo frustraciju zbog kose koja jednostavno nikako da naraste na željenu dužinu, bez obzira koliko ste strpljivi, nežni i brižni prema njoj.

Ako vam ovo zvuči kao vaš trenutni problem, ekstenzije za kosu mogu biti savršeno rešenje za vas.

Ta duga kosa o kojoj sanjate i prema kojoj ste usmerili ogroman trud može se lako postići za nekoliko minuta. Zvuči previše jednostavno i lagano, zar ne? Proverite kako se to radi – ne šalimo se!

PREKRIVANJE

Svi nažalost imamo barem jednu užasnu priču vezanu za odlazak kod frizera sa molbom za malo podrezivanje vrhova, nakon kojeg sledi izlazak iz salona s potpuno novom neželjenom kratkom frizurom. To se događa i najboljima od nas.

Dobra stvar kod ekstenzija je da one izuzetno lako mogu rešiti ovaj problem. Ekstenzije na klipse ne sprečavaju rast kose, tako da su one najbolja alternativa za duži period nošenja, dok čekate da vaša prava kosa naraste do željene dužine.

#2 Boja kose

Jeste li ikada želeli da eksperimentišete s različitim bojama kose, ali ste se zabrinuli da bi rezultat mogao da izgleda loše? Bojite li se da će boja uzrokovati oštećenje vaše kose? To je potpuno normalan način razmišljanja.

Međutim, ekstenzije za kosu čine ovaj proces jednostavnim i lakim – možete se igrati različitim bojama, napokon isprobati ombre trend, ili dodati one pramenove koji su vas toliko zaintrigirali. I sve to postići bez brige o nanošenju štete vašoj kosi.

Najlepša stvar kod ekstenzija za kosu? Ako vam se ne sviđaju rezultati, jednostavno ih možete izvaditi iz kose. Bez muke!

3. Stil

PROMENITE SVOJ IZGLED

Činjenica: ekstenzije odmah čine svaku frizuru lepšom i zanimljivijom. Uz dodatnu dužinu, volumen, pa čak i dašak nove boje u kosi, možete jednostavno napraviti mnoštvo različitih frizura: možete dodati volumen pletenicama, punđama ili repovima.

Ne morate čak koristiti celi set ekstenzija kako biste postigli veći volumen u kosi; samo nekoliko pramenova može biti dovoljno za dodavanje te dužine i volumena o kojima ste sanjali. Opcije su beskrajne!

ISTAKNITE FRIZURU NOVIM DETALJIMA

Još jedan sjajan način da koristite ekstenzije za kosu je da ih koristite kao pribor za ukrašavanje kose. Na primer, pletenjem pletenice sastavljene od tri pramena možete stvoriti pletenicu za glavu koja će biti savršena za letnje izlaske.

POSEBNI POSTUPCI

Ekstenzije za kosu su uvek sjajan način da obogatite svoj izgled za venčanje, mature – u osnovi bilo kog i svakog posebnog događaja! Postignite te voluminozne kovrdže iz snova za vaš dan venčanja, ili napravite one duge slatke lokne koje ste proučavali kao ideju za vaše matursko veče. Ekstenzije za kosu će vam pomoći da ispunite sve snove vezane za vašu kosu.

4. Ne štete kosi

Da, to je potpuna istina! Jedna od najboljih stvari kod ekstenzija za kosu je da ne uzrokuju apsolutno nikakvu štetu na vašoj kosi, za razliku od drugih alternativa za povećanje volumena kose gde se koriste sredstva koja mogu sprečiti rast i uzrokovati oštećenje vaše kose.

5. Jednostavnost korišćenja

Budimo iskreni – sigurno ste se već našli u situaciji u kojoj pokušavate da odlučite hoćete li se ranije probuditi i uložiti to dodatno vreme u svoju kosu, u odnosu na dodatnih 30 minuta spavanja.

Fantastična stvar o ekstenzijama za kosu? Potrebno je doslovno par sekundi za njihovo postavljanje i potpuno od vas zavisi kako će da budu stilizovane

Uz ekstenzije za kosu možete uštedeti mnogo vremena kod doterivanja.

I na kraju, najbolja stvar kod ekstenzija za kosu je da ćete dobiti najbolje od oba sveta – ko to ne voli da ima mogućnost za menjanje frizure i da svaki dan bira između duge i kratke kose?

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime