Šta pokloniti prijatelju za momačko veče

0
6012

Sezona svadbi trenutno je u punom jeku. A, naravno, gde su svadbe, tu su i sve one proslave koje im prethode. Momačko veče počelo je tradicionalno da se obeležava pre samo nekoliko godina, a ovo je postao jedan od dobrih povoda da se budući mladenci dobro zabave i provedu sa svojim prijateljima. Pre nego što nastupi onaj glavni dan, koji će biti u skladu sa ustaljenim protokolom, ova manifestacija je savršeno dobar izgovor da se društvo u potpunosti raspusti i razveseli.

Devojačko veče je uglavnom za nijansu ozbiljnija proslava na kojoj prijateljice daju sve od sebe da organizacija bude na zavidnom nivou, dok su momačke večeri dosta opuštenije, razuzdanije  i imaju neku duhovitu notu koja ih prati. Muški prijatelji na sve načine pokušavaju da nasmeju budućeg mladoženju i da mu tokom cele večeri doskoče šaljivim komentarima ili originalnim poklonima.

Dakle, ako ste blizak prijatelj nekoga ko se odlučio da stane na “ludi kamen”, zasigurno ćete prisustvovati i momačkoj večeri. Budite spremni na sve, opustite se i pustite mašti na volju. A prilikom izbora poklona budite beskrajno zanimljivi, originalni i pre svega duhoviti!

Zaboravite na monotone i ozbiljne poklone, poput parfema ili tehnike, momačko veče je trenutak da poklonite nešto drugo! A evo i nekoliko predloga kako da na zabavan način ispratite budućeg mladoženju u bračni život.

Majice sa originalnim natpisima

Definitvno najpopularniji poklon za momačko veče jesta majica koja na sebi ima neki škakljivi ili provocirajući natpis. Tako se u brojnim radnjama prodaju majice na kojima su ispisani slogani “Game over”, “Under new management” i slično, koje budu povod da se ekipa zajednički našali na račun drugara koji se ženi.

Takođe, postoje i štamparije koje po vašoj želji rade natpise na tekstilu, pa tom prilikom možete biti i posebno kreativni i odabrati neki interni ili originalni slogan koji će izazvati smeh među prisutnima. Svakako, ako se odlučite za jedan ovakav poklon, sigurno ćete zabaviti celo društvo, a mladoženja će se garantovano odlučiti da je obuče već to isto veče.

Šaljivi predmeti koji će izazvati salve smeha

Često se za momačko veče poklanjaju predmeti koji aludiraju na muškost budućeg mladoženje i koji na zabavan način simbolizuju “gubitak njegove slobode”. Tako će se često među poklonima naći kutlača, kecelja ili neki drugi predmet koji se uglavnom vezuje za žene.

Takođe postoji i druga grupa šaljivih predmeta, gde je akcenat na alkoholu, ženama i zabavi. Tako će mladoženja dobiti dosta poklona kao što je kaciga za ispijanje piva, kravata sa ugrađenim otvaračem za flaše ili čašice za žestoko piće sa motivom bikinija.

Dobra ideja može biti i da prijatelju naručite tortu u obliku nekog simpatičnog motiva, kao što je krigla piva, kravata ili bilo šta što vaš drugar voli. Često su klubovi u kojima se odigrava proslava spremni na saradnju, pa rado pristanu na to da tortu iznesu u određenom trenutku večeri.

Pehar ili plaketa za budućeg mladoženju

Dobar izbor poklona za momačko veče mogu biti i različite šaljive nagrade, kao što su plakete ili pehari koji ponovo na duhoviti način zadirkuju budućeg mladoženju. Tako, jedan od originalnih poklona svakako će biti pehar ili štafeta sa natpisom “Za najboljeg papučara” ili “Najbolji muž na svetu”, koji će vašem drugaru zasigurno biti veoma simpatičan i izmamiti mu široki osmeh.

Nema sumnje, ovakav originalan poklon biće i celovečernji izvor brojnih šala na račun slavljenika, a na dan venčanja ovakav zanimljiv poklon može poslužiti i kao odlična svadbena dekoracija, koja će zabaviti prisutne.

Pokloni za momačko veče ne bi trebalo da budu nešto što je zaista potrebno budućem mladoženji i nešto na šta treba potrošiti ogromne sume novca. Originalni poklon za momačko veče služi da se započne žurka na pravi način i stvori pozitivna atmosfera, koja će opustiti goste, ali i budućeg mladoženju. Najveća čar te večeri trebalo bi da bude druženje sa prijateljima i simbolično obeležavanje ulaska u jednu novu, lepšu životnu etapu zvana brak.

Za bilo kakav poklon da se odlučite, ne zaboravite da  ponesete i flašu kvalitetnog pića, po mogućstvu neko staro vino, viski… Ovakav poklon može imati veliku vrednost, možda ne u sadašnjem trenutku ali kroz 10-ak godina vaš prijatelj se može veoma prijatno iznenaditi. Postoje firme koje vrše otkup alkoholnih pića, a od cena za određena pića može vam se zavrteti u glavi. Na ovaj način vaš poklon iz godine u godinu postaje sve vredniji i vredniji.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime