Horoskop 2009

0
1379

Godišnji horoskop 2009  

U 2009. godini dogodiće se mnoge velike promene. Svima će krenuti nabolje. Bićemo srećniji i konačno moći da se posvetimo jedni drugima.

Početak godine biće najburniji, finansijska situacija nestabilna, a moguća su i česta politička previranja. Međutim, uz pomoć Jupitera, planete sreće, lako ćemo prevazići trenutnu krizu.

U februaru će neke mračne tajne iz političkog i ekonomskog života procuriti u javnost, što će ugroziti mnoge uspešne i popularne ljude. Zbog lošeg uticaja Saturna mnoge od nas mučiće prehlade i česte glavobolje.

Mart će doneti nadu i boljitak. Biće sve više srećnih i nasmejanih ljudi koji će sve manje biti opterećeni političkom situacijom.

U aprilu i maju svi ćemo morati više da radimo, ali taj rad neće biti uzaludan. Popraviće nam se i uslovi života, pa će mnogi imati više razloga da budu zadovoljni i srećni.

Jun će obeležiti skandali koji će dobro protresti Srbiju. Zbog nepovoljnih planetarnih aspekata biće i mnogo saobraćajnih udesa, pa savetujem svim vozačima da u ovom periodu budu posebno oprezni.

Najmirniji meseci ove godine biće jul i avgust. Ako ste u mogućnosti, iskoristite ih da se dobro odmorite.

Septembar će doneti manju krizu na finansijskom planu. Ponovo će zbog nedostatka novca za svakodnevne potrebe biti aktuelni krediti, a savet je da se ne zadužujete mnogo bez razloga.

U oktobru i novembru svi ćemo biti mnogo vredniji, pa će se i finansijska situacija popraviti.

Decembar će biti ispunjen veseljem, druženjem i željama da se sve ružno zaboravi, naravno uz nadu da će sledeća godina biti lepša i berićetnija.

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime