Želite na putovanje, ali nemate novca? Uz deviznu štednju svaka destinacija je blizu!

0
1129

Kako bi bilo lepo da možemo svakog meseca da otputujemo u inostranstvo. Pariz u jesen, Engleska, Irska ili naše susedne zemlje. Sve to zvuči primamljivo, ali nije moguće ako nemate dovoljno novca.

Čak i kada se putuje autobusom i koriste najjeftiniji paketi potrebne su stotine eura za putovanje i odmor. Mnogi zbog toga ne mogu da ispune svoje želje i odustaju od planova ili putuju ređe.

putovanje
Pexels.com

Devizna štednja je rešenje koje će obezbediti gotovinu za sve buduće troškove pa i putovanja koja će proširiti vidike, obogatiti um i razveseliti dušu.

Šta je to što devizna štednja donosi vlasnicima? Kako rasporediti novac? Da li je banka najsigurnije rešenje?

Otkrijte sve detalje u daljem nastavku teksta.

Devizna štednja je plan za sigurnu budućnost

Devizna štednja je plan i program izdvajanja sredstva danas koji će sutra moći da se troši.

Sa konceptom štednje smo svi upoznati i svi volimo da imamo neka sredstva koja su ušteđena i stoje na raspolaganju za iznenadne troškove i vanredne rashode koji su veći od prihoda.

Devizna štednja u banci se uvećava sa protekom vremena i može da služi kako za vanredne rashode tako i za trošenje na planirane kupovine, putovanja, uživanje. Kontinuirano izdvajanje će vremenom stvoriti dovoljno sredstava koja neće služiti samo kao fond „za crne dane“ već se može iskoristiti za putovanja primera radi.

Brzo se živi, stresno i pod pritiskom pa je odlično da sebe častimo i opustimo se na mini odmoru kada god imamo priliku za to. Novac ne sme biti prepreka i za takva uživanja trebalo bi da ga uvek bude dovoljno. Uz deviznu štednju u bankama, sada je i to moguće i mnogo lakše nego inače.

Zašto ne treba čuvati novac u kući?

Devizna štednja koja se nalazi u banci donosi kamatu i to je jedna nepobitna prednost koja se ističe u odnosu na sve druge vrste koje se mogu pokazati kao alternativa. Neko se može požaliti da kamatna stopa nije dovoljno visoka, ali je u svakom slučaju bolja nego da je nema. Možete potražiti banku koja ima najvišu kamatnu stopu pa i na taj način uvećati prihod.

Devizna štednja u banci je viša kako raste period otplate, ali i kada se ugovori oročen period otplate umesto štednje po viđenju. Možete da podelite ukupan iznos pa da manji deo ostavite za putovanja u narednim mesecima, a ostatak oročite na duži period pa otputujte na proleće u gradove Evrope i letnja odmarališta kasnije.

Devizna štednja je sigurna u banci jer je osigurana od strane države, fizički obezbeđena i neće se nenamenski trošiti kada nije uvek pri ruci. I to će omogućiti da štednja stabilno raste i donese još veći prihod.

Sa deviznom štednjom svako putovanje je moguće i sve su destinacije blizu. Novac je odmah dostupan, u devizama, i odmah se može iskoristiti za trošenje u inostranstvu. Banke će čuvati deviznu štednju, uvećati je i doneti stabilne finansije u budućem periodu. To je nemerljiva prednost štednje i korist koja stvara zdrave finansije za budućnost. 

Gde bi vi voleli da otputujete?

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime