Zemunac prepričava lektiru

0
4344

ROMEO I JULIJA

Romeo i Julija su zabari iz Verone i oni se smuvaju. Meðutim, matorci su  im veoma zajebani i uopste se ne gotive jer rade isti biznis ali su u razlicitim ekipama (kao Verona i Kjevo). Zent im je da ih ne provale i da im ne ukinu kintu, pa se vidjaju tajno. I tako na 50 strana oni kao nesto kriju i kenj*ju jedno drugom kako se vole, a ne k*raju se. Na kraju, jednom prilikom upadnu u los trip i roknu se.

ZLOCIN I KAZNA

Neki student je stalno bez filera jer mora da placa stan, posto je ispusio za mesto u studenjaku. Jednom prilikom je bio u bedaku, pa je uleteo kod neke babe, pune k’o brod na gajbu i overio je. Posle je uleteo u frku sa samim sobom, jer se plasio da ce murija da ga provali. U stvari on i nije bio neki krimos vec p*ck*tina, pa se na kraju sam prijavio muriji.

ILIJADA

Ta Ilijada traje ko gladna godina. Vodja jedne ekipe mazne ribu od vodje druge ekipe. Onda ovaj prvi, da ne ispadne jajara, skupi ortake i opkoli. Ali ovi prvi ga ispushe, onako zestoko, jer su ovi drugi bili do jaja spremni. Onda jedan tip smisli kul foru da zaj*bu ove druge. satro, kao boli ih k*r*c  za ribu, vazan im je biznis koji moze da se sj*be zbog  nastale frke. Da pokazu da su iskulirali, oni odu i ostave sleper cigara drugoj ekipi u kome su sakrili deo ekipe. Ovi prvi su mislili da su ih sj*bali i poceli da slave. Kad su se ponapijali i udrogirali, ovi drugi su izleteli iz slepera i j*b*li im kevu k’o u Mortal Combatu.

RAT I MIR

Pre 200 godina Francuzi krenu na Ruje i dodju do Moskve (kao u Pancer Generalu). Onda je dosla zima i Francuzi se posmrzavaju ko p*cke i onda se napasu m*da Rujama ko zec kelerabe. Knjiga ima soma strana, tu ima i neke ribe, zurke, zvacu nesto, njesra sve vreme.

PROCES

Tipa u’vate drotovi bez razloga i drka*u ga kroz celu knjigu i na kraju ga sj*bu do koske

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime