Poslednja želja vicevi

0
1414

Pred pogubljenje, dvojicu osuđenika na smrt pitaju za poslednju želju.
Prvi kaže: – Da još jednom čujem poslednji hit od Jelene Karleuše!
A drugi će na to: – Ja bih da mene streljate prvog!

Koja je poslednja želja krtice osuđene na smrt?
Da je živu zakopaju u zemlju.

Leži Mujo na samrtnoj postelji, Fata plače kraj uzglavlja i drži ga za ruku. Mujo je upita:- Fato, hoćeš li mi ispuniti posljednju želju?
Fata zajeca i reče: – Hoću, moj Mujo, samo reci!
Mujo, onako slab, jedva prošapće: – Fato, hoću da se za šest meseci udaš za Hasu…
Fata ga zbunjeno pogleda i upita: – Mujo, pa kud za Hasu, ti ga nikad nisi podnosio, rekao si da ga mrziš više od svega!?
Mujo zadnjim snagama reče: – Upravo zato, Fato, upravo zato …

– Pozvao Piroćanac na samrti svoja tri zeta da im saopšti svoju poslednju želju.
– Dragi zetovi, evo meni se bliži kraj pa sam vas pozvao da vam saopštim svoju poslednju želju. Mojim ćerkama i vama ostavljam sve što sam za života stekao, ali pod uslovom da mi kad budem umro svako od vas u sanduk stavi 2000 dinara, da mi se nađe u onom drugom životu.
– Umro Piroćanac, rodbina se okupila, i, kao što je red, prišli zetovi, da ispune svoj dug prema preminulom. Priđe prvi zet i stavi u sanduk 2000 dinara, isto uradi i drugi. Treći zet koji je bio Piroćanac izvadi čekovnu knjižicu, napiše ček na 6000 dinara, stavi ček u sanduk i uzme kusur.

stolica

U jednom americkom gradu Haso silovao jednu crnkinju, pa pošto je Hasina kita bila prevelika žena umre. Sudija ga osudi na smrt i to na električnu stolicu. Pogubljenje treba da se obavi i sudija upita Hasu za poslednju želju:  – „Reci bilo koju želju, ispuniću ti je, jer ja sam sudija od rijeci. Želja ti može biti bilo kakva samo ne traži pomilovanje.“
– „Dobro, ako je tako“, kaze Haso: „druže sudija onda da sedneš samnom na stolicu.“

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime