Kriza srednjih godina u vicevima (muškarci i žene)

0
6716

Betmen

Razgovaraju verenica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odeću te tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu  ponovo reći će kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo.
Verenica: – „Joj kad me je video rekao je ženim te odmah i navalio.“
Ljubavnica: – „Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je video, prestao sa poslom i navalio.“
Domaćica (25 godina u braku):- „Ja obukla sve crno seksi, stojim kraj vrata, a muž otvori vrata, gleda me i reče: – „Betmene, šta je za večeru?“

Prosta formula

Profesor matematike šalje fax svojoj ženi:
– Draga ženo, sigurno shvataš da su ti 54 godine, a ja imam određene potrebe koje ti, jednostano, više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti. S druge strane gledano, naš brak je skladan. Zadovoljan sam tobom kao ženom i zaista se iskreno nadam da te ovaj fax neće previše povredili ili uzrujati. Nakon posla idem do hotela sa svojom 18-godišnjom asistenticom, ali biti ću kod kuće pre ponoći.
Kad je stigao do motela, na recepciji ga je čekalo pristigli fax od njegove supruge:
– Dragi mužu, ti imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove, ja ću biti u drugom motelu sa 18-godišnjim konobarom iz obližnjeg bara, a budući si genijalan matematičar, sigurno ti neće biti teško da shvatiš da 18 u 54 ide više puta nego 54 u 18. Nemoj me čekati. Tvoja žena

Romantika posle20 godina braka

Posle 20 godina braka, jedne večeri, ležali su u postelji muž i žena. Odjednom žena oseti da je muž počeo dodirivati kao što to već odavno nije. Gotovo se naježila, dok su joj njegovi prsti klizili po vratu, po leđima, ramenima i opet po vratu, povremeno je ruka kliznula preko grudi, za trenutak se zaustavila malo niže od pupka. Nastavljala je po unutrašanjoj stani njene leve ruke, polako kliznula opet preko grudi i sa strane nežno se spustila do zadnjice, te nastavila po nozi do njenih kolena. Najednom se zaustavio, okrenuo na drugu stranu i počeo gledati TV.
Pošto je žena od njegovog milovanja postala jako uzbuđena, nežnim glasom je rekla:- To je bilo neverovatno! Dragi, zašto si prestao sa milovanjem?
Muž odgovori: – Našao sam daljinski!

Stare navike nikada ne umiru

Tri bračna para proslavljaju svoje godišnjice braka u jednom hotelu.
Posle večere svaki par pođe u svoju sobu. Ujutro, na doručku nađoše se muškarci, i to jedan sa šljivom ispod oka, drugi sa polomljenom rukom, a treći sa polomljene obe noge.
Pitaju prvog šta mu se desilo, a on im kaže:
– „Ne pitajte! Ušli mi u sobu, krenuli da se kresemo, završimo, i ja mahinalno iz džepa izvadim 100 eura i pružim ženi. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i pravo u oko!“
Drugi će:
– „Ma slična stvar. Dosli u sobu, obavili posao, ja mahinalno izvadim 100 eura, kad ona meni vraća 50. Zamahnem rukom da je udarim, a ona se sagne i ja zveknem pravo u zid!“
Treći priča:
– „Ja sam još gore prošao. Dođemo mi u sobu, krenemo da se kresemo, kad u sred radnje neko zakuca. Moja žena se uplaši i iz navike vikne:
Jao, muž!, a ja budala pravo kroz prozor…“

vicevi dana4

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime