Kako se koriste čepići!

0
3520

Otišla Fata doktoru i dobila čepiće. Dosla kući, otvorila kutiju i čudi se. Ne deluje joj ko obična tableta.

Pita Hasu; – Kako se ovo pije? – Ne znam, nazovi doktora i pitaj! Nazove ona doktora; – Dobar dan, doktore. Ja sam ona što ste joj prepisali one čepiće, ali ne znam kako ću ih uzimat? …- Čepići se generalno uzimaju rektalno! – Dobro, fala doktore.

Kaže Hasi; – Kaze doktor – rektalno! – Pa uzmi tako! – Pa ne znam šta mu je to – rektalno! – Ne znam ni ja, što ne upita doktora? – Pitat ću…. – Nazovi i pitaj, šta mene stalno zapitkuješ…

– Dobar dan, doktore. Ja sam. Opet ona što ste joj prepisali one čepiće. Samo opet ne znam kako ću to …. rektalno. – Pa analno, gospodjo, analno! – Aaaaaaahaaaaa, analno. To je onda… – To vam je isto kao rektalno. – E dobro, puno Vam ‘fala, doktore. Opet kaže Hasi; – Analno! – Šta? – Ma isto ko i rektalno, samo analno… – Pa hajde! – Pa ne znam šta mu je to. – Pa ne znam ni ja, ženska glavo, što ne upita doktora, dvaput si s njim razgovarala? Nazovi opet i pitaj!

Opet Fata nazove doktora; – Doktore, oprostite što smetam, ali morala sam…. Šta vam je to rektalno, analno? Šta točno da radim? – To vam je jednostvano! Uzmite taj jedan Čepić i gurnite ga sebi u dupe! Fata zalupi slušalicu i izvika se na Hasu; Eto ti tvoje ZOVI! ZOVI! ZOVI! Sad se čovek naljutio!

cepic

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime