URADI SAM: Ljuljaške i ležaljke za dvorište

0
37652

Ljuljaške za letnju zabavu

Leti kada je lep i sunčan dan, najbolje je utrošiti slobodno vreme napolju. Nekada je dovoljno biti u društvu dobrih ljudi ili pročitati neku dobru knjigu a da se pritom osećate ispunjeno i zadovoljno, da jednostavno uživate. Za savršeno opuštanje može vam poslužiti i ljuljaška, zar ne? Ukoliko je to vaš izbor vreme je da naučite kako da napravite sopstvenu ljuljašku za opuštanje.

Ako već imate nešto od čega ćete napraviti okvir, pravljenje ljujaške će biti brz i jednostavan projekat. Ljuljaška se sastoji od drvenog okvira, drvene klupe sa naslonom i konopaca ili lanaca. Ova posebna klupa ima prilično široko sedište pa tako u kombinaciji sa jastucima možete dobiti čak i prostor za ležanje. Sa malo drveta (stare palete), seta osnovnog alta, nekoliko sati i možete imati ljuljašku po svojoj želji.

ljuljaske lezajke

ljuljaske

ljuljaske1

ljuljaske3

ljuljaske4

Ležaljka od paleta

Ukoliko želite pak lježaljku u kojoj ćete zaista uživati postupak je veoma sličan osim što vam u ovom slučaju nije potrebna naslonjača već se konopac vezuje za sva četri kraja palate. Što se tiče okvira možete ga na sličan kačin kao i za ljuljašku a moljete ležaljku pričvrstiti i za grane nekog drveta u dvorištu.

lezaljka palete

lezaljka palete1

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime