Dobro jutro ljubavi moja (SMS poruke i poruke sa slikom)

5
77146

Ako ste zaljubljeni, nemojte se ustručavati da to i pokažete, kažite to jasno i glasno. Za vas smo pripremili kolekciju potpuno novih poruka pod nazivom dobro jutro ljubavi moja. Poruke za dobro jutro su podeljene u dve grupe: ljubavne poruke za dečka i ljubavne poruke za devojku

„U ljubavi ne postoje pravila. Možemo pokušavati da se pridržavamo priručnika, da vladamo svojim srcem, da izgradimo strategiju ponašanja – ali sve su to koještarije. Srce odlučuje, i to što ono odluči, jedino i važi.“ – Paulo Koeljo

Dobro jutro ljubavi za devojku

Neki snovi traju duže od ostalih, neki su lepši od drugih, a moj najdraži san upravo čita ovu poruku! Dobro jutro ljubavi!

Volim te tvoje oči, i u njima čudesni sjaj,
ja volim samo tebe i nijednu drugu znaj.
Volim te ljubavi!

Da bi neko osetio punu snagu radosti, mora imati nekoga sa kim će je podeliti. Ja samo želim da radost svakog novog jutra podelim sa tobom. Volim te ljubavi.

Pusti me da ti zavirim u srce, da zaspem na tvojim usnama i probudim se u tvom zagrljaju, pusti me da te zagrlim snažno i tiho, sasvim tiho ti šapnem, volim te.

Dobro jutro ljubavi, dušo moja draga,
ništavna su meni sva zemaljska blaga,
stalo mi je do tebe i do tvoje sreća,
jer je to za mene bogatstvo najveće!

Dobro ljutro ljubavi

Poslaću ti poljubac pa ćeš znati da te volim, suzu da znaš da mi nedostaješ, a kada vidiš reči “Dobro jutro, princezo”, znaj da ne prestajem da mislim o tebi.

Dok trljaš te lepe okice snene
misliš li možda i ti na mene.
Da li ko i ja, čezneš i patiš
često mi dođeš u misli svratiš.
Želim te, dođi, budi kraj mene
da ljubim te lepe okice snene.

Najbolji način da započnem dan je ujedno i jedini način kojim ga mogu započeti, otvaram oči neizmerno srećan što te imam i pomalo tužan što nisi kraj mene! Dobro jutro ljubavi!

Samo sam ti hteo reći dobro jutro, ljubavi moja, jer ako to ne učinim, osetim se prazno i to me proganja čitavog dana. Volim te ludo!

Upravo sam otvorio oči nasmеšio se. Želiš li znati razlog? Ti! Ti si jedini razlog što s’ osmehom zaspim, i srećan se budim! Dobro jutro ljubavi!

poruke u slici za dobro jutro

Dobro jutro ljubavi za dečka

Šaljem ti hiljadu poljubaca
da ti ulepšaju dan.
I svakog se jutra zahvaljujem Bogu,
jer si stvaran, i nisi samo san.

Jedna je reč malo, a hiljadu mnogo, ali su dovoljne samo dve da kažu baš sve: „Volim te“. Dobro jutro!

Da su noći duge koliko te samo volim, vladao bi potpuni mrak, nikada ne bi svanulo! Dobro jutro ljubavi!

Noćas mi se neko ušunjao kroz prozor i ukrao moje srce. Znam da si to bio ti, čuvaj ga jer ono kuca samo za tebe. Dobro jutro, ljubavi!

Želim da ti se zahvalim što me činiš najsrećnijom osobom na svetu, i što mi je svaki dan bolji i srećniji od prethodnog! Dobro jutro!

Poruke za dobro jutro u slikama

Sunce izlazi iz mraka kako bi pružilo novu priliku ovom svetu, i kako bi mi omogućilo da te danas mogu voleti malo više nego juče, a ipak za nijansu manje nego sutra u isto ovo vreme.

Ova poruka ima zadatak da te budi iz sna,
da ti na usne poljubac spusti kad već to ne mogu ja.
ako ne uspe da ti na lice osmeh navuče, odmah je se reši,
a ako uspe ponovo je pročitaj – pa se opet nasmeši!

Izvini što te budim, ali imam nešto zaista važno da ti kažem, VOLIM TE VIŠE OD SVEGA! Dobro jutro spavalice!

Vreme je da ustaneš. Otvori oči i osmehni se. Iako ne mogu biti na drugoj strani kreveta, jako mi nedostaješ. Ipak se nadam da ćeš uživati ​​u ovom prelepom jutru i da će ti se sve želje ostvariti. Dobro jutro ljubavi!

loading...
loading...

5 KOMENTARA

  1. Hvala vam na ovim prelepim porukama, ljubav je najlepše osećanje, a ja znam da budem pomalo dosadna sa svojim izjavama ljubavi. Šta da radim kad je to jače od mene! Volim te Mlađo!

  2. LJUBAVI MOGU K TEBI UOPĆE NEMAMM LIJEP ŽIVOT BEZ TEBE UZIMA MI MOBITEL TO BAŠ LIJEPO OD NJE RAĐE MI KUPI NOVI MOBITEL JEL MISLI RADITI ŠTA OĆE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime