Nekoliko ideja za najbolji poklon za drugaricu!

0
720

Kako se kaže, dobar prijatelj je kao detelina sa četiri lista: teško ga je naći, ali je sreća imati ga! Kada imaš najbolju drugaricu koja je bila tu za tebe kroz sve lepe i ružne trenutke, prirodno je da želiš da joj pokažeš koliko ceniš vaše prijateljstvo. 

kutija-poklon
Pexels.com

Jedan od načina da to uradiš je da je iznenadiš promišljenim poklonom koji će joj ostati u sećanju. Ali sa toliko mnogo opcija, može biti teško odlučiti se.

U ovom tekstu podelićemo neke ideje za najbolji poklon za drugaricu koji su personalizovani, i mogu predstavljati vaše neraskidivo prijateljstvo. Zato sedi, opusti se i spremi se da pronađi savršen poklon za svoju najbolju drugaricu.

Slatki pokloni

Osobe koje ne vole slatkiše su retke, tako da je najbolji poklon za drugaricu biti slatka poslastica koja će predstaviti sve vaše slatke, ali i gorke trenutke koje ste zajedno proživele.

Krofne, čokolade, praline, i još dosta slatkiša koji mogu biti personalizovani po pitanju boja, ukusa ali i dezena će biti pravi mali slatki znak pažnje. Naravno, ovu vrstu poklona možeš kombinovati sa nekim od drugih poklona sa naše liste i tako stvoriti savršen poklon za svoju drugaricu!

Personalizovani nakit

Personalizovani nakit je jedan od najboljih poklona koje možeš dati svojoj drugarici, a koji joj može služiti godinama. Ovakav nakit omogućava da daš lični pečat poklonu što će ga učiniti jedinstvenim.

Postoji bezbroj opcija kada je u pitanju prilagođavanje nakita, od graviranih ogrlica i narukvica do prstena i minđuša sa dragim kamenjem prema mesecu rođenja tvoje drugarice.

Personalizovani nakit može uključivati ime tvoje drugarice, inicijale, poseban datum ili neku poruku koja ima posebno značenje za vas.

Pored toga, ovaj nakit može biti napravljen od različitih materijala poput zlata i srebra, a sigurni smo da možeš pronaći savršen nakit za svoju drugaricu, bez obzira da li voli suptilan i minimalistički nakit, ili jedinstvene i smele komade koji odražavaju njenu ličnost!

Poklon koji možeš napraviti sama

Uradi sam pokloni su odličan način da pokažeš svojoj najboljoj drugarici koliko ti je stalo, a istovremeno i da uštediš nešto novca. Oni ti omogućavaju da daš svoj lični pečat poklonu, čineći ga jedinstvenim i posebnim. 

Postoji bezbroj ideja za „uradi sam“ poklone, u zavisnosti od interesovanja tvoje drugarice i tvojih veština izrade. Na primer, ako ona voli sveće, možeš napraviti set sveća koristeći njene omiljene mirise i boje. 

Ako voli negu kože, možeš napraviti set domaćih maski za lice ili šećernih pilinga. Ako voli da kuva, možeš napraviti personalizovanu knjigu recepata ili sastaviti set domaćih mešavina začina. Mogućnosti su beskonačne!

Jedna od najboljih stvari u vezi sa poklonima „uradi sam“ je to što se mogu prilagoditi stilu i željama tvoje drugarice. Možeš odabrati materijale i boje za koje znaš da će joj se dopasti i uključiti lične detalje poput monograma ili specijalnog pakovanja. 

devojcice-drugarice-poklon-rodjendan
Pexels.com

Pored toga, pravljenje „uradi sam“ poklona pokazuje tvojoj drugarici da si uložila razmišljanje i trud u taj poklon, što može biti čak i značajnije od predmeta kupljenog u prodavnici. Samo budi sigurna da imaš dovoljno vremena da završiš projekat i nemoj se plašiti da tražiš pomoć ako ti je potrebna. 

Uz malo kreativnosti i truda, možeš napraviti poklon koji će tvoja drugarica čuvati godinama koje dolaze.

Self-care pokloni

Pokloni za brigu o sebi su odličan način da pomogneš svojoj drugarici da svoje mentalno i fizičko zdravlje postavi kao prioritet. Oni mogu pomoći tvojoj drugarici da se opusti, odmori, i da se reši stresa nakon dugog dana. 

Self-care pokloni mogu varirati od luksuznog spa dana, do jednostavnog ali i dalje lepog poklona kao što je dnevnik, mirisna sveća i kozmetika. Na primer, možeš sklopiti korpu za self-care koja će sadržati so za kupanje, maske za lice i mekani bademantil.

Još jedan lep poklon je biljka za sobu koja ne samo da će poboljšati kvalitet vazduha, nego će smanjiti stres dodavanjem zelenila u sobu tvoje drugarice. Ne za boravi da uz svoj poklon napišeš i čestitku, ukoliko je u pitanju rođendan tvoje drugarice.

Bilo koji self-care poklon da odabereš, sigurni smo da će tvoja drugarica ceniti što želiš da brine o sebi i svom zdravlju!

Poklon za ljubitelje tehnologije

Ako tvoja drugarice voli gedžete i tehnologiju, onda to može biti još jedna ideja za poklon. 

Možeš joj pokloniti eksternu bateriju ako je jedna od onih osoba koji uvek moraju da nose punjač sa sobom. Pored tog, lep i opet personalizovan poklon je da jeste da joj pokloniš masku za telefon na kojoj možeš ispisati motivacionu poruku, ili staviti sliku njenog omiljenog benda ili muzičara!

Bežične slušalice su još jedan odličan poklon koji svakome može biti od koristi. Bez obzira na kakav gedžet s odlučiš, obrati pažnju da on zapravo bude koristan tvojoj drugarici.

Pronalaženje pokona za najbolju drugaricu ne mora da bude težak zadatak ukoliko poslušaš naše savete! Možeš kombinovati ove ideje i doći do savršenog poklona za svoju prijateljicu.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas da unesete svoj komentar
Unesite svoje ime